Heersers van de Schaopenwaesers

Prins Patrick d'n Twidde en prinses Lotte en Adjudant Joost

De spreuk van onze dorstlustige hoogheid is:

KNALT ‘M D’R MAR IN!!

 

In het dagelijks leven als er geen carnaval is, isl hij beter bekend zijn als Patrick van Thiel. Patrick wordt bijgestaan door zijn vrouw Lotte. Samen hebben ze drie kinderen: Tijn, Siem en Koot.
Patrick is werkzaam bij Danone Nutricia in Haps als Process-operator. Prinses Lotte is werkzaam op OBS de Uilenspiegel in Boekel als leerkracht van groep 2-3. Patrick is een fanatiek voetballer en speelt in het 3e van RKSV Odiliapeel/Braks Groep, ook gaat hij af en toe een rondje fietsen op de mountainbike. Lotte is actief bij de SJO voor de organisatie van de jeugdvakantieweek en een van haar hobby’s is oorbellen maken.

Ons Prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door Adjudant Joost. Joost Bens werkt op het sorteercentrum van Postnl in Den Bosch. Joost schrijft sinds 2011 buuts voor tonpraters die deelnemen aan de Odiliapeelse carnavalszitting ‘de mekkeravond’. Patrick en Joost zaalvoetballen al sinds 2003 voor Handelsonderneming Tielemans Donkers. Op het veld voetballen ze samen bij RKSV Odiliapeel/Braks Groep 3, Joost is aanvoerder van dit elftal. Joost is ruim 20 jaar trainer/coach geweest van diverse jeugdelftallen van RKSV Odiliapeel/Braks Groep en is nu nog steeds actief als vrijwilliger voor deze vereniging.

De spreuk van deze voetballiefhebbers is dan ook:

KNALT ‘M D’R MAR IN!!!

Ex-prinsen