Het nieuwe Boerenbruidspaar!!!

Bob van Ties van Tij Clevers de bakker en Anna van Sjef Bastiaans uit het stoffenhuis in Mill.

&

Marie-José van Huberta van Maria van Lankvelt uit d’Eerd en Piet van Cees van Peerke van der Heijden uit de Brobbelbies.


Bob en Marie-José Lamers zijn het 27ste boerenbruidspaar van carnavalsvereniging De Schaopenwaesers.

Bob komt oorspronkelijk uit Mill en Marie-José uit Schaijk en wonen alweer 22 Jaar in Odiliapeel. Zij hebben 3 kinderen, Jesse, Niels en Femke. Bob en Marie-José hebben elkaar leren kennen in cafe Kobus in Zeeland. Bob werkte achter de bar en Marie-José kwam elke week met vriendinnen aan de bar zitten. Uiteindelijk heeft Marie-José een kaartje gestuurd (appen kon nog niet) en zichzelf uitgenodigd om bij Bob in zijn studentenhuis te komen eten. En…..de vonk sloeg over.

In het dagelijkse leven is Bob erg druk met zijn eigen bedrijf Lamers System Care. Naast het harde werken is muziek zijn grote passie en drumt hij er stevig op los in zijn eigen toffe coverband Loeki de Vos.

Marie-José werkt bij Cumela, de brancheorganisatie voor bedrijven in de groen, grond en infra en adviseert de leden op het gebied van personeelszaken. Marie-José houdt van wandelen en gezelligheid en is actief in het bestuur van de Maashorstboeren. Samen zijn ze te vinden op het voetbalveld om de kinderen aan te moedigen en supporteren.

Samen met Prins Jeffrey d’n Urste, Prinses Iris, Adjudantenpaar Roy en Iris, Jeugdprins Jordy d’n Urste, Jeugdadjudant Jort en alle schaopenwaesers gaan we er unne skônne carnaval van maken. Iedereen is van harte uitgenodigd op de boerenbruiloft op zondagmiddag 19 februari.