Het nieuwe boerenbruidspaar!

Vanavond zijn John en Linda Hendriks onthuld als het 28e boerenbruidspaar van De Schaopenwaesers!

John van Henk van Jo Hendriks en Riet van Roelof van Hoof d’n bereboer

&

Linda van Thei van Pet ziene Mart Striebos uut Câsele en Herma van Daone Jan Cornelissen

John is geboren en getogen in Odiliapeel en Linda is geboren en getogen in Castenray. Ze wonen in het ouderlijk huis van John samen met hun 2 kinderen: Renske en Lynn. John en Linda hebben elkaar 21 jaar geleden leren kennen op de Zwarte Cross waar de vonk vrijwel meteen oversloeg. Samen houden ze van feest vieren met hun vrienden. Ze zijn samen ook heel actief in hun buurt met de carnaval, ze vinden het leuk om samen met de buurt Staartjesdijk een mooie carnavalswagen te bouwen en om dan ook samen met de buurt de optochten te lopen met hun creatieve en kleurrijke creaties.

John is in het dagelijks leven timmerman van beroep. Hij heeft zijn eigen bouwbedrijf Hendriks bouw en verhuurservice. Hij is bijna altijd wel bezig, zo heeft hij zelfstandig zijn eigen huis en schuren compleet gerestaureerd. Naast zijn bouwwerkzaamheden heeft John ook verschillende hobby’s zoals oude tractoren, woonwagens en het restaureren van nostalgisch gebruikt ijzer zoals hij het zelf noemt.

Linda is in het dagelijks leven kapster van beroep. Zij heeft haar eigen kapsalon aan huis. Linda is creatief en vind het leuk om dingen te maken. Ook is een van de hobby’s van Linda de oude tractoren die ze samen hebben en gaan ze er samen ook graag mee toeren.

Samen met Prins Patrick d’n Twidde, Prinses Lotte, Adjudant Joost, Jeugdprinses Guusje d’n Urste en Jeugdadjudant Fenna en alle Schaopenwaesers gaan we er een mooie carnaval van maken.

Iedereen is van harte uitgenodigd op de Boerenbruiloft en de feestavond op zondag 11 februari 2024.