De nieuwe hoogheden!

De nieuwe heerser over Schaopenwaesersland voor carnaval 2021-2022 & van het 55e jubileumjaar
& voor het carnavalsseizoen van 2022-2023:
Prins Jeffrey d’n Urste met zijn gevolg!

De spreuk van onze dorstlustige hoogheid is:

As ‘r mar bi(e)ris

En in het dagelijks leven als er geen carnaval is zal hij beter bekend zijn als Jeffrey de Vocht. Hij woont samen met zijn vrouw Iris aan de Turfsteker in Odiliapeel. Jeffrey is werkzaam bij Sligro in Veghel als leidinggevende op de afdeling diepvries. Prinses Iris is werkzaam bij Schildersbedrijf Franko van Bussel in Veghel als schilder, maar ook behangen en spuitwerk behoort tot haar taken.
Ons Prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door Adjudantenpaar Roy van Lankveld en Iris van den Boogaard. Roy is werkzaam bij Udea in Veghel als vrachtwagenchauffeur en Iris is werkzaam bij COOP van Buel in Odiliapeel op de afdeling vers en brood en is werkzaam en mede-eigenaar bij café ’t Menneke in Boekel.
Onze Prinsenpaar en Adjudantenpaar zijn beide sportief aangelegd, zo zitten ze bij meerdere sportverenigingen. Ook doen ze veel vrijwilligerswerk. Verder drinken ze in hun vrije tijd graag een potje bier en BBQ-en ze met vrienden.
Op zaterdag 26 februari 2022 zijn onze nieuwe hoogheden bekend gemaakt in de Beukenhof in Odiliapeel. Dit jaar zal er vanwege de huidige coronapandemie een aangepast carnavalsprogramma zijn, dit betekent dat we nu geen receptie houden, voor het carnavalsprogramma zie de flyers in het dorp en de socialmedia kanalen.